Sinema izle , film izle : Cinetr

cinetr de sinema izle . Burada yüzlerce yerli ve yabancı filmi ücretsiz izleyin. indirmeden sinema izleme adresiniz.

Online sinema filmleri izleyebileceğiniz , indirmeden film izleyeceğiniz adresimize hoşgeldiniz. İyi seyirler
  • film izleme portalına hoşgeldiniz...


Tür : Gerilim / Dram / Aksiyon / Suç
Yönetmen : Lexi Alexander
Senaryo : Nick Santora , Art Marcum
Yapım : 2008, ABD / Kanada / Almanya , 107 dk.

Oyuncular: Ray Stevenson (Frank Castle) , Dominic West (Billy Russoti / Jigsaw) , Doug Hutchison (Loony Bin Jim)

Öcün artık bir adı var. Bir aileye yapılanların intikamı alınacaktır.


Devamını okuyun...>>

Tür: Gerilim, Gizem, Korku, Psikolojik, Suç
Yönetmen:David Hackl
Senaryo: Patrick Melton, Marcus Dunstan

İzleyici yorumları: Film Güzel ama yani bu kadar uzatmalarına hiç gerek yok bitsin artık sıkıyo artık hep aynı şeyler üzerinden gidiyo ama bunun sonu hepsinden iyi bitti 7 cıkcakmış izliyecem ama hep aynı ztn izliyeceksiniz 1 inci filmden izleyin...


Devamını okuyun...>>

Zohan'a Bulaşma : You Don't Mess with the Zohan Filmin Konusu Fragmanı

Orjinal Adı: You Don't Mess with the Zohan
Yönetmen: Dennis Dugan
Oyuncular: Adam Sandler, John Turturro, Emmanuelle Chriqui, Nick Swardson, Lainie Kazan
Senaryo: Adam Sandler, Robert Smigel, Judd Apatow
Görüntü Yönetmeni: Michael Barrett
Müzik: Rupert Gregson-Williams
Kurgu: Tom Costain
Tür: Aksiyon, Komedi
Süre: 113 dk.
Yapım: 2008, ABD
Dağıtımcı: Warner Bros.
Gösterim tarihi: 15 Ağustos 2008

Filmin Konusu : İsrailli komando Zohan Dvir (Adam Sandler) ülkesindeki en ünlü anti-terörist olduğu için Ünlü Zohan olarak anılmaktadır. Çok yetenekli ve görünüşe göre yenilmezdir. Ünlü Zohan düşmanlarıyla çatışmada olduğu kadar, ki bunların arasında baş düşmanı Filistinli Fantom da bulunmaktadır (John Turturro), kadınlar konusunda da marifetlidir. Ama Ünlü Zohan’ın bir sırrı vardır: Ülkesini ne kadar sevse de, tüm bu savaşlardan yorulmuştur. Bu yüzden de, ordudan kurtulup, kuaför olarak yaratıcılılığını ortaya koyabilme fırsatı aramaktadır. Ne var ki, teröristlerle savaştığı sürece bu rüyasını gerçekleştirmesi imkansızdır. Genç adam, geceleri, yatağının altında sakladığı 1987 Paul Mitchell saç modelleri kitabındaki resimlere bakarak uyuyana kadar ağlar.


Devamını okuyun...>>

Fapım : 2004, İngiltere / Fransa
Tür : Komedi / Korku
Yönetmen : Edgar Wright
Senaryo : Edgar Wright, Simon Pegg
Yapımcı : Nira Park
Görüntü Yönetmeni : David M. Dunlap
Müzik : Dan Mudford
Süre : 1 saat, 45 dk.
Gösterim Tarihi : 9 Nisan 2004

Oyuncular : Martin Freeman, Simon Pegg, Kate Ashfield, Nick Frost, Lucy Davis, Dylan Moran, Peter Serafinowicz

Filmin Konusu:
Shaun’un hayatı artık tıkanma noktasına gelmiştir. Bütün vaktini en iyi arkadaşı Ed’le birlikte Winchester adlı bir barda annesi ve kız arkadaşının yarattığı problemleri çözmeye çalışmakla geçirmektedir. Liz’in kendisini terketmesiyle Shaun sonunda hayatını bir düzene sokmaya karar verir. Kız arkadaşının kalbini tekrar kazanıp annesiyle olan sorunlarını telafi etmeye karar verir. Artık yetişkin bir erkek olmanın sorumluluklarını yerine getirmesi gerekmektedir. Ancak bu arada zombiler dirilir ve yaşayanları yemek üzere harekete geçerler. Ancak aldığı kararlara göre zombilerin dirilmesi Shaun için basit bir sorundur. Zombi saldırısından ailesini ve sevdiklerini kurtarabilmek için arkadaşı Ed ile birlikte gidebilecekleri en sakin yeri bulurlar: Winchester.


Devamını okuyun...>>

Yonetmen:Ridley Scott
Oyuncular:Sienna Miller- Maid Marion
Russell Crowe -Sir Robert Tornham
William Hurt
Saoirse Ronan
Vanessa Redgrave
Sam Riley Robin Hood
Konusu
Robin Hood efsanesine farkli bir bakis. Robin Hood, sadik hizmetkari ve sheriff arasinda gecen bir ask ucgeni. Senaryosunu Ethan Reiff, Cyrus Voris ve Brian Helgeland‘ın yazdığı, yönetmenliğini Ridley Scott’un üstlendiği filmin başrolünde Russell Crowe ile Sienna Miller rol aldı.
Genel Bilgiler
Filmin Dili: Ingilizce
Filmin Ulkesi: ABD
Gosterim Tarihi
6 Kasim 2009 ABD Vizyon Tarihi.


Devamını okuyun...>>

Yönetmen Murat Şeker
Senaryo Murat Şeker, Onur Koçal
Oyuncular Sarp Apak, Gürgen Öz, Tuba Ünsal, Tuğçe ERSOY, Turgay Tanülkü
Filmin Türü Komedi
Orijinal Adı Plajda
Yapımcı Firma Plato Film
Yapım Yılı 2007
Yapım Ülkesi Türkiye
Orijinal Dili Türkçe
Filmin Süresi 0 dakika
Resmi Sitesi http://www.plajda-film.com/
Dağıtıcı Firma Kenda Film
Vizyon Tarihi 29.02.2008


Devamını okuyun...>>

Bir JASON STATHAM KÜLTÜ
KONU:Filmin Konusu :Tam olarak ilk filmin bıraktığı yerden devam eden Tetikçi 2 , bu sefer kalbini çalanların peşine düşer. Hayatta kalmak için her şeyin yapılabildiği Los Angeles şehrinde tekrar heyecan dolu bir macera başlar.
Chev’inin Los Angeles caddelerine yaptığı ölümcül atlayıştan kurtuluşu, ve hemen akabinde ise gizemli bir Çin mafyası tarafından kaçırılışından üç ay sonra gözlerini açtığında kalbinin ameliyatla çıkartılıp, yerine çalışabilmesi için düzenli olarak elektrik takviyesi gerektiren pilli bir aletin takıldığını görür.
Kendini tutsak tutanlardan tehlikeli bir şekilde kaçan Chev, tekrar bir kovalamacanın içindedir. Bu kez karizmatik Meksika çete lideri El Huron’dan, ve Çin Suç Örgütü’nün başı olan 100 yaşındaki Poon Dong’dan kaçmaktadır ve kalbini çalanlardan intikamını alma peşindedir. Hayatta kalmak için her şeyin yapılabildiği Los Angeles şehrinde tekrar heyecan dolu bir macera başlar.
2006 yılının hit aksiyon filmi Crank 'te, suikastçı Chev Chelios damarlarında akan ölümcül zehirle mücadele etmek için 24 saatini dövüşerek, öldürerek ve adrenalin düzeyini üst seviyede tutarak geçirmişti...







Devamını okuyun...>>

Gergedan, gergedangiller (Rhinocerotidae) familyasından bugüne kadar soyunu sürdürebilmiş kara hayvanları içinde filden sonra en iri olan hayvan türleri.
Bugünkü gergedanların, üçü Asya'da, ikisi Afrika'da yaşaya beş türü vardır. Bunların hepsi iri yapılı, kısa ve kalın bacaklı hayvanlardır. Ayaklarında tek bir toynakla (geniş ve kalın tırnakla) çevrili üçer parmak bulunur. Kafaları iri ve ağır, kulakları geniş, ucu püsküllü olan kuyrukları ince ve oldukça kısadır. Son derece kalın olan derileri, kulaklarının tepesindeki tüy tutamları ile kuyruk püskülleri dışında tümüyle çıplaktır. Türleri ayıran en önemli fark burunlarının üstündeki boynuzların bir ya da iki tane olmasıdır. Asya'da yaşayan üç türden ikisi tek boynuzlu, öbür Asya türü ile iki Afrika gergedanı çift boynuzludur. İçlerinde en irisi olan Beyaz gergedanın ağırlığı beş tonu bulur. Gergedanların boynuzu öbür hayvanlarınki gibi kemikten değil, saç, kıl ve tırnakların yapısındaki (keratin) denen lifsi bir proteinden oluşmuştur. Bazı Asya ülkelerinde bu boynuzların doğaüstü güçler taşıdığına inanılır.

BBC Animals: Rhinos - Looking for Love

Devamını okuyun...>>

Hayvanlar aleminin iri hayvanlarından ayıların ilginç görüntülerini izle. Ayılar ile karşılaşan insanların yaşadıkları korku ve şaşkınlığı izleyeceğiniz bir BBC çekimi wildlife video. Doğal bir park ortamında kafalarına göre yaşayan ayılar ve can güvenliğinden endişe etmeyen insanların parktaki sportif faaliyetleri sırasında karşı karşıya kaldıkları ayılar ile çekilmiş ilginç görüntüler. İnsanlara saldırı yapar gibi hareket içine giren ayılar

Bear Feeding Overdrive - BBC animals

Devamını okuyun...>>

oyuncular : Erol Günaydın, Altan Erkekli, Cezmi Baskın, Ali Sürmeli, Cansel Elçin, Şerif Sezer, Yıldız Kültür, Demet Evgar, Menderes Samancılar, Nurseli İdiz, Zafer Ergin, Erol Demiröz, Emre Kınay, Mahsun Kırmızıgül, Cihat Tamer, Itır Esen, Yiğit Özşener, Tuba Büyüküstün, Kamil Sönmez, Sarp Apak, Hüseyin Avni Danyal, Cemal Toktaş, Deniz Oral, Murat Ünalmış, Ümit Okur, Ecem Cansu Aktay, Ali Tutal, Macit Sonkan, Cem Aksakal, Hande Subaşı, Buğra Gülsoy, Tuğse Gökhan, Aleyna Kala, Aslıhan Kapanşahin.
‘Güneşi Gördüm’ yönetmenliğini ve senaristliğini Mahsun Kırmızıgül’ün yaptığı ikinci filmi. ‘Güneşi Gördüm’ün
çekimleri 22 Eylül 2009 ile 10 Ocak 2009 arasında gerçekleştirildi. 3.5
ay boyunca toplam 11 hafta çekim yapıldı. Filmin çekimleri 3 mevsimde
tamamlanmış oldu.









Devamını okuyun...>>

Yönetmen: Çağan Irmak
Oyuncular: Cemal Hünal Melis Birkan Yıldız Kültür Şerif Bozkurt Gözde Kansu

Senaryo: Çağan Irmak
Görüntü Yönetmeni: Gökhan Tiryaki
Müzik: Aria
Kurgu: Ruşen Dağhan
Tür: Dram
Süre: 105 dk.
Yapım: 2008 - Türkiye
Konu: Alper 30’lu yaşlarda kendi restoranının sahibi iyi bir aşçıdır. Hayatının akışı bir gün Beyoğlu’nun arka sokaklarındaki bir kitapçıya girmesiyle değişir Ada’yla karşılaşır. Alper Ada’nın güzelliğinden etkilenir ve Ada’yı takip etmeye başlar. Alper kopamadığı özgür hayatının içersinde Ada’ya yer açtıkça yaşamının daraldığını fark eder.


Devamını okuyun...>>

Frank yani JASON STATHAM Ukraynanın çevreyi koruma ajansı başkanı Leonid’in güzel kızı Valentinayı ulaştırması için bir baskı vardır. Bu tehlikeli ulaştırma yolculuğu Marsilyadan Stutgarta ve Budapeşteden Odesaya kadar sürecektir..

Fransız aksiyon filmi olan taşıyıcı serisinin 3.sünün Türkiye’de beyaz perdeye girmeden sizlere izleme fırsatını veriyoruz.

İyi Seyirler...


Devamını okuyun...>>

Muro Full Seyret Filmin Tamamını Izle

Posted by bilen kadın On 03:43 0 yorum

Cezaevinden çıkan Muro ile Çeto, devrimi köyden başlatmak üzere memleketlerine dönerler. İlk planları evlenip yuva kurmak, örnek birer devrimci olmaktır. Oysa köyde onları bir sürpriz beklemektedir. Muhtar, Muro ile Çeto’yu hapisteyken iki Rus kadınla evlendirmiştir. Muro ile Çeto’nun devrim ütopyasını gerçekleştirmeleri için; kadınları bulup boşanmaları gerekmektedir. Bunun için İstanbul’a dönen Muro ile Çeto’nun başına gelmeyen kalmaz. Çözümlemesini asla yapamayacakları bir örgütle karşı karşıya kalırlar.

Oyuncular:Mustafa Üstündağ (Muro),,Şefik Onatoğlu (Çeto) ,,ve Eray Türk (Yıldırım) ’ün yanı sıra, Fırat Tanış, Evrim Alasya, Bülent Şakrak da rol alıyor. Ayrıca Üstündağ ve Onatoğlu’na iki Rus güzel Nataliya Bondarenko ve Daria Litvinova eşlik ediyor. Filmin sürprizlerinden biri ise Mazhar Alanson.

Devamını okuyun...>>

Çaylak Filmi

Posted by bilen kadın On 03:36 0 yorum

Orijinal Adı: The Recruit
Filmin Türü: Macera
Yapım Yılı: 2003
Yönetmen: Roger Donaldson
Oyuncular: Al Pacino, Colin Farrell, Bridget Moynahan, Mike Realba

Konu:Film, istihbarat örgütüne yeni katılan ajanlara CIA ilkelerinin öğretildiği ilk eğitim merkezi olan ‘The Farm’ (Çiftlik)’te geçiyor. CIA’in kapalı kapılarının ilk kez aralamayı başaran ‘The Recruit’, ajanların dünyasına içeriden birinin gözüyle bakıyor. Kısaca ‘çaylak’ olarak anılan yeni ajanların nasıl eğitildiği, casusluk oyununa nasıl hazırlandığı, gizlilikler dünyasında hayatta kalmayı nasıl öğrendikleri gözler önüne seriliyor. James Clayton, tecrübeli ajan Walter Burke’un tam aradığı insandır. Bir operasyon görevlisi olmadan önce acemi çaylaklar, zorlu eğitim sürecini başarıyla geçmelidirler. Oyunun kurallarını Burke’dan öğrenen James, kurumdaki rütbeleri hızla tırmanırken, kendisi gibi acemi çaylaklardan olan Layla’ya aşık olur. Ancak James’in oyundaki rolünü ve hocasıyla olan kedi-fare ilişkisini sorgulamaya başlamasıyla Burke, onu bir köstebeğin belirlenmesi görevine getirir. İkili arasındaki gerilim o andan itibaren hızla tırmanırken CIA’in ünlü özdeyişleri bir kez daha gün ışığına çıkacaktır: “Hiç kimseye güvenme” ve “Hiçbir şey göründüğü gibi değildir”.






2.BÖLÜM




Devamını okuyun...>>

Filmin Yönetmeni :M. Çağatay Tosun
Oyuncular :Erdal Beşikçioğlu , Uğur Polat , İsmail Hacıoğlu , Şebnem Dönmez , Hakan Boyav
Vizyon Tarihi :9 Ocak 2009

Filmin Konusu:Süper Vali olarak tanınan ve herkesin sevgisini kazanmış Vali Recep Yazıcıoğlu'nun son dönemlerini konulan Vali filmi aslında Recep Yazıcıoğlu'nu anlatan son halka olarak sinema severlerin karşısına geliyor.

Sıradışı kişiliği, halka yakınlığı ve görev yaptığı yerlerdeki yönetim biçimi ile adı dillerde dolaşa Vali Recep Yazıcıoğlu ilk olarak Ayşe Kulin'in Köprü adlı romanından esinlenerek çekilen Köprü dizi ile izleyici karşısına çıktı. Şimdi ise Köprü filminin devamı sayılacabilecek Vali filmi ile karşımıza geliyor.,


Devamını okuyun...>>

amal Malik Mumbai'nin gecekondu mahallelerinden birinde yaşayan 18 yaşında bir yetimdir. Hindistan'da katıldığı bir bilgi yarışmasında 20 milyon rupe kazanmasına sadece bir adım kalmıştır.
Şovun o gecelik bitmesinin ardından Jamal, eğitimsiz olan birinin bu kadar büyük başarıyı ancak hile yoluyla gösterebileceğinden şüphelenilip tutuklanır. Ama yarışmadaki her sorunun cevabıyla o gece Jamal'ın inanılması zor gerçek hikayesi ortaya çıkacaktır. Fakat sadece bir soru gizemini korur...
Herkesin müthiş zevkle izleyeceği şahane bir film...
İyi seyirler...


Devamını okuyun...>>

İhtiyarlara Yer Yok (Özgün adı- No Country For Old Men) Cormac McCarthy'in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanmış 2007 yapımı film. 19 Mayıs 2007'de ilk kez Cannes Film Festivali'nde gösterildi. Filmin ABD'de gösterim tarihi 9 Kasım 2007 tarihidir.[1] 30 Kasım, 2007 tarihi itibariyle Rotten Tomatoes sitesindeki 156 film eleştirisinden %96'sı filmi olumlu yönde değerlendirmiştir. [2] Metacritic isimli sitede ise film hakkındaki 36 yorumdan %91'i olumlu yöndedir.[3]Film, Internet Movie Database'de üyelerin puanlarıyla belirlenen En İyi 250 Film sıralamasında ilk 20 içindedir. (8.9 ortalama ile)[4] Film ayrıca 4 dalda Altın Küre'ye aday gösterilmiştir. Bunlar En İyi Film-Drama, En İyi Yönetmen (Ethan Coen ve Joel Coen), En İyi Senaryo (Ethan Coen ve Joel Coen) ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Javier Bardem)


Devamını okuyun...>>

Son Oyun: Keith Ripley (Morgan Freeman) hırsızların kurallarına uygun olarak yaşayan usta bir soyguncudur: İşini yap, ortağının arkasını kolla, asla teslim olma, polisle işbirliği yapma. Ripley’in önceki ortağı bu kurallara uymamış ve bunu hayatı ile ödemiştir. Jack Gabriel (Antonio Banderas)ise, New York sokaklarında hırsızlığı ustalıkla yapan yakışıklı bir adamdır. Ripley; kendisinin de peşinde olduğu bir mücevher satıcısının; Jack tarafından soyuluşuna tanık olur. Ripley planladığı asıl büyük soygun için aradığı ortağı bulmuştur. Silahlı korumalar, kilitli kasalar ve parmak izi ile açılan kapılar ardında korunan bu servet ile Ripley, hem eski ortağının Rus mafyasına borçlarını ödeyecek hem de vaftiz kızı Alex’in hayatını kurtaracaktır. Bu arada Alex ile Jack arasında Ripley’nin tüm karşı çıkışlarına karşın bir yakınlaşma doğacaktır. Büyük soygun günü geldiğinde ise iki hırsız ustalıkla kale gibi korunan binaya girmeyi başarır. Ancak bir sorun vardır. Birisi hırsızların kuralını bozmuştur.
Tür : / Suç
Gösterim Tarihi : 3 Nisan 2009
Yönetmen : Mimi Leder
Senaryo : Ted Humphrey
Görüntü Yönetmeni : Julio Macat
Yapım : 2009, ABD , 104 dk.




















Devamını okuyun...>>

Kral Harold hastalanınca taht için uygun bir varis bulmak Shrek’e düşer. Aksi takdirde tahta geçeceği için çok sevdiği bataklıktan ayrılmak zorunda kalacaktır. Bu konuyla ilgili olarak Eşek ile Çizmeli Kedi’yi görevlendiren Shrek, taht için en doğru varis olarak gördüğü kişiyi gözüne kestirir. Bu kişi, Fiona’nın asi ruhlu kuzeni Prens Artie’den başkası değildir.
Filmin Türü : Animasyon, Komedi
Orijinal Adı : Shrek the Third

Devamını okuyun...>>

Vizyon Tarihi:11 Ocak 2008
Tür:Fantastik / Komedi / Gençlik
Senaryo:Faruk Aksoy, Şafak Güçlü, İrfan Saruhan
Müzik:Oğuz Kaplangı, Uğurcan Sezen
Oyuncular:Cüneyt Arkın, Faruk Aksoy, Mustafa Topaloğlu, Berke Hürcan, Alp Kırşan, Okan Karacan, Paşhan Yılmazel, İlhan Daner, Yalçın Otağ, Sibel Tüzün, Simge Tertemiz, Ulaş Özer, Duygu Çetinkaya, Sevil Uyar, Ercü Turan, Ahmet Erim, Berna Yılmaz, Berksan Özer, Oğuzhan Yıldız, Alp Çoker, Merve Atalar, Ozan Aydemir, Görkem Gürsoy, Fırat Çöloğlu, Birol Engeler, Bahar Akça, Ceyda Ateş
İyi Seyirler...



Çilgin Dersane Kampta CD 2
Devamını okuyun...>>


Vizyon tarihi : 17 Nisan 2009
Yönetmeni : Harald Zwart
Oyuncuları : Steve Martin , Jean Reno , Alfred Molina , Emily Mortimer
Senaryo Yazarı :
Film Müzikleri : Christophe Beck
Görüntü yönetmeni :
Filmin Türü : Aile-Komedi
Filmin Süresi : 92 dk.
Yapıldığı Yıl : 2009
Filmin Çevrildiği Ülke : ABD
Dağıtıcı Firma : Warner Bros

İlginç bir şekilde dünyanın farklı bölgelerindeki değerleri parayla ölçülemeyen mücevherlerin "özelliklede Pembe Panter Elması" çalınması Müfettiş Clouseau'yu alarma geçirir. Hırsızların yakalanıp çalınmış olan mücevherlerin yerine konması için en ünlü dedektifleri görev başına çağırmak durumunda kalır.




Devamını okuyun...>>

Oyuncular:
Şahan Gökbakar, Gülsen Özbakan, Efe Babacan, Çağrı Büyüksayar


Filmin Özeti

Recep İvedik 2 de macera bu kez İstanbul'da sürüyor. Recep İvedik'in başında ona göz açtırmayan babaannesi vardır. Babaannesinin dırdırından bunalan Recep İvedik kendisine iş bulmaya karar verir.İş bulma macerası esnasında başından geçen komik olayları anlatan film, ilk filmin başarısını yakalayacağa benziyor.
Müthiş bir zevkle izleyeceğinizi diliyorum..İyi Seyirler...



Devamını okuyun...>>

Tür : Romantik / Dram / Komedi
Gösterim Tarihi : 24 Nisan 2009
Yönetmen : Ken Kwapis
Senaryo : Abby Kohn , Marc Silverstein , Greg Behrendt (Kitap) , Liz Tuccillo (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : John Bailey
2009, ABD / Almanya , 129 dk.
Oyuncular:::
Ben Affleck (Neil) , Jennifer Aniston (Beth) , Drew Barrymore (Mary) , Jennifer Connelly (Janine) , Kevin Connolly (Conor) , Bradley Cooper (Ben) , Ginnifer Goodwin (Gigi) , Scarlett Johansson (Anna) , Justin Long (Alex)



Yönetmen Marcus Nispel
Senaryo Damian Shannon, Mark Swift
Oyuncular Jared Padalecki, Danielle Panabaker, Amanda Righetti, Travis Van Winkle
Filmin Türü Korku
Vizyon Tarihi 24.04.2009

Filmin Konusu:Kayıp kızkardeşini aramak için Kristal Gölü ormanlarının yolunu tutan Clay, bölgeye hafta sonu tatili için gelen üniversiteli gençlerden Jenna adlı bir genç kızdan yardım ister. Ancak büyük bir tehlikeyle karşılaşmak üzeredirler. Farkında olmadan film tarihinde yaratılmış en korkunç canavarlardan birisinin, büyük bıçağıyla Kristal Gölü’nü mesken tutan ünlü katil Jason’ın yaşam alanına girmişlerdir.




Devamını okuyun...>>

İskender'in ablukası altındaki Polat Alemdar'ın planı ne olacak? İskender Büyük, Parmaksız'ın ifadesine hangi isimleri ekleyecek? Parmaksız bu ifadeyi imzalayacak mı?

Hepsinin yanıtı bir tık ötede TIKLA ve İZLE...
İyi Seyirler..TEk Parça Halinde İzlemek İçin bizim sitemizi terceih ettiğiniz için teşekkürler...

Link: K.V.Pusu 56. blm | DiziPORT.com


Devamını okuyun...>>

Tür : Standup - Komedi
Yönetmen : Cem YILMAZ
Yapım : 2007, Türkiye
Konusu : Cem YILMAZ’ın 2001 - 2007 yılları arasında sahnelenmiş CMYLMZ adlı gösterisinin MART 2007′de İstanbul’da kaydedilmiş bir kopyasını ihtiva eder.
İyi Seyirler...


Devamını okuyun...>>

Ata Demirer 6 Temmuz 1972?de Bursa?da doğdu. Ortaokul ve Liseyi Bursa Erkek Lisesinde okudu. Son sınıfta, Çelebi Mehmet Lisesi?ne geçti ve oradan mezun oldu. 1991 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk Müziği Bölümü?nde üniversite eğitimine başladı. Okula 3 yıl devam etti.Bu arada Dormen Tiyatrosu?nda sahneye çıkmaya başladı ve Komik Para isimli oyunda rol aldı. Öğrencilik yıllarında aynı zamanda geceleri de barlarda çalışıyordu. Ege Kumpanya adı altında bir rembetiko orkestrası kurdu ve bu orkestra ile sahne çalışmaları yaptı. 1995 yılında, 2 seneye yakın bir süre barlarda sahne aldığı bir gösteri hazırladı...İyi Seyirler...



Devamını okuyun...>>

otel film izle netten film izle korku

Posted by bilen kadın On 14:20 0 yorum

Yönetmen:Qentin TARANTINO
Türü: Korku
Yönetmen: Eli Roth
Oyuncular: Jay Hernandez (Paxton) , Derek Richardson (Josh) , Eythor Gudjonsson (Oli) , Barbara Nedeljakova (Natalya) , Jana Kaderabkova (Svetlana) , Jennifer Lim (Kana) , Lubomir Silhavecky (Alex) , Paula Wild (Monique) ,
Yapım: 2005 - ABD
Görüntü Yön: Milan Chadima
Senaryo: Eli Roth

Üniversiteli iki arkadaş Paxton ve Josh, yaz tatilinde Avrupa turuna çıkarak unutulmaz ve deli dolu bir tatil yaşama peşindeler. Amsterdam’da tanıştıkları bir adam, kendilerine Slovakya’da harika kadınların bulunduğu söyler.Slovakya’da büyük tepkilere yol açan filmin en ilginç yanı, karakterlerin, hikayenin yaşandığı ülkenin dili olan Slovakça yerine, filmin çekildiği ülke olan Çek Cumhuriyeti’nin dili Çekce’yi kullanıyor olması...İyi Seyirler...

İlgili aramalar: hostel 1 - hostel 1 - hostel 1



.
Devamını okuyun...>>

Yapım :
2008, ABD
Tür : Gerilim / Gizem / Korku / Suç / Psikolojik

Yönetmen : David Hackl

Senaryo : Marcus Dunstan, Patrick Melton, James Van

Oyuncular : Tobin Bell, Ken Leung, Shawnee Smith, Julie Benz, Costas Mandylor, Scott Patterson, Greg Bryk, Mark Rolston, Betsy Russell, Samantha Lemole, Laura Gordon, Alex Revan

Yapımcı : Mark Burg, Oren Koules, Peter Block, Jason Constantine, Troy Begnaud

Görüntü Yönetmeni : David A. Armstrong

Müzik : Fear Factory, Front Line Assembly

Süre : 1 saat, 47 dk.

Gösterim Tarihi :24 Ekim 2008.........İyi Seyirler....

Link: Testere V CD1 www.Turkvid.com

Link: Testere V CD2 www.Turkvid.com


Devamını okuyun...>>

Yönetmen : Mahsun Kırmızıgül
Senaryo : Mahsun Kırmızıgül
Oyuncular : Mahsun Kırmızıgül, Ali Sürmeli, Arif Erkin, Cezmi Baskın, Erol Günaydın
Filmin Türü : Drama
Orijinal Adı : Beyaz Melek
Yapımcı Firma : 0
Yapım Yılı : 2007
Yapım Ülkesi : Türkiye
Orijinal Dili : Türkçe
Filmin Süresi : 115 dakika
Resmi Sitesi : http://www.beyazmelek.com/
Dağıtıcı Firma : Boyut Film
Vizyon Tarihi : 16.11.2007


Devamını okuyun...>>

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 24 Haziran 2005
Yönetmen : Paul Haggis
Yapım : 2004, ABD / Almanya
Süre : 107 dk.
Konu:Bir ev kadını ve uyuşturucu bağımlısı kocası… Birbirine aşık iki polis dedektifi… Afrika-Amerikalı bir yönetmen ve karısı… Meksikalı bir çilingir… İki araba hırsızı… Orta yaşlı Koreli bir çift ve çaylak bir polis…
Los Angeles’ın günlük monotonluğunda birbirinden habersiz yaşayan sıradan insanlar… 36 saat içinde birbirleriyle tanışırlar. Bu birbirinden farklı hayatları nasıl bir öykü bir araya getirir?
Irk farklılıklarının ne kadar önemsiz olduğunu, suçlu ve saldırganın, siyahla beyaz kadar yakın, bir o kadar da uzak, olduğunu savunan, doğruyla yanlışın görecesinde kaybolan bir film. Eleştirmenlerin büyük beğenisini toplayan filmde, insanlığın gölgesinde kalan gerçekler gün ışığına çıkıyor...



Devamını okuyun...>>

Polat Alemdar, peşinde olduğu İskender Büyük ve Muro’ya ulaşabilecek mi?

İskender ve Muro’nun pazarlığı nasıl sonuçlanacak?

Herkesin peşinde olduğu Muro’nun akıbeti ne olacak?

Oğlunu evlendirmekte kararlı olan Nazife Anne, tüm bu karışıklığın ortasında Polat’ı kiminle tanıştıracak?


İyi Seyirler...







Devamını okuyun...>>

Korkunç Bir Film (Scary Movie), gişe rekortmeni korku filmlerini ti'ye alan bir yapımdır, şu ana kadar 4 filmden oluşmaktadır. 2000, 2001, 2003 ve 2006 yıllarında vizyona sırası ile girmişlerdir.

Oyuncular
* Anna Faris .... Cindy Campbell
* Shawn Wayans .... Ray Wilkins
* Marlon Wayans .... Shorty Meeks
* Jon Abrahams ....Bobby Prinze
* Shannon Elizabeth ..... Buffy Gilmore



Devamını okuyun...>>

.2007 yılında Eric Lindsay tarafından yazılıp Andrew Waller tarafından yönetilen, yapımcılığını Joel Soisson ve Keith Birder'ın üstlendiği gençlik komedi dizisidir. Amerikan Pastası Serisi'nin altıncı ve son filmidir.

Serinin ilk filmi Amerikan Pastası (Film) Bravo TV'nin "En İyi 100 Eğlence Filmi" listesinde 49 sırayı almıştı. Entertainment Weekly'nin En İyi 50 Lise Filmi dalında 22. sıralamayı almıştır. 2000 yılında Total Film dergisi okuyucuları American Pie'ı oylarıyla tüm zamanın en mükemmel 6. komedi filmi olarak seçmişlerdi.

Serinin son filmi amerikan pastası altı pastanın en müstehcen filmi olarak tanıtımı yapıldı izleyin kararı siz verin iyi seyirler...




Devamını okuyun...>>

Yönetmen : Dave Meyers

Senaryo : Jake Wade Wall, Eric Red

Oyuncular : Sean Bean, Sophia Bush, Zachary Knighton, Neal McDonough, Kyle Davis

Filmin Türü : Polisiye, Gerilim

Orijinal Adı : The Hitcher

Yapım Yılı : 2007

Yapım Ülkesi : ABD

Filmin Süresi : 83 dakika

Vizyon Tarihi : 16.03.2007

İyi Seyirler...



Devamını okuyun...>>

Yapım : 2004, ABD / Avustralya
Tür : Gerilim / Komedi / Suç
Yönetmen : Steven Soderbergh
Senaryo : George Clayton Johnson, Jack Golden Russell
Oyuncular : Bruce Willis, Andy Garcia, Brad Pitt, Matt Damon, Julia Roberts, George Clooney, Bernie Mac, Don Cheadle, Catherine Zeta-Jones, Vincent Cassel, Casey Affleck, Elliott Gould, Scott Caan, Don Tiffany

Konu:Danny Ocean ve -iş bitirici Rusty Ryan’ın başını çektiği , yankesici Linus Caldwell , patlayıcı uzmanı Basher Tarr ve kasa hırsızı Frank Catton’tan oluşan- ekibinin, acımasız işadamı Terry Benedict’in ulaşılamaz Las Vegas kasasındaki her kuruşu çalarak, tarihin en cüretkâr ve kârlı soygununu gerçekleştirmesinden bu yana 3 yıl geçti.

Ocean’ın ünlü ekibi 160 milyon dolarlık vurgunu paylaştıktan sonra, düzgün, gözlerden uzak ve yasalara uygun yaşamaya çalışır… ama, bunu sürdürmek oldukça zordur

Biri, Bir Numaralı Kural’ı ihlal ederek, onları Benedict’e gammazladığında, düzgün yaşamak bir seçenek olmaktan çıkar. Benedict 160 milyon dolarını, faiziyle birlikte geri istemektedir; yoksa kötü olacaktır.

Ve, çetenin de çarçabuk keşfettiği gibi, Ocean’ın Onbiri’nin peşindeki tek güçlü kişi Benedict değildir…






Devamını okuyun...>>

*Wesley Snipes ... Monroe Hutchens (Yenilmez)
*Ving Rhames ... George 'Iceman' Chambers (Yenilmez
*Peter Falk ... Mendy Ripstein
*Wes Studi ... Mingo Pace
*Fisher Stevens ... Ratbag Dolan
*Master P ... Gat Boyz Rapçisi 1
*Ed Lover ... Marvin Bonds

Konusu:İki yenilmez boks dövüşçüsü.Biri George Chambers (Ving Rhames) ya da lakabıyla yenilmez İceman (Buz adam) kendinden oldukça emin ve önüne geleni döveceğine inanan ,kendisinden başka bir insanın bile iyi olmadığını düşünen bir adamdır.Kendisi bir çok kez ringde dövüşmüşdür fakat bir defada yenilmemişdir.Monroe Hutchens (Snipes) ise daha ciddi,fazla konuşmayı sevmeyen ve dolayısıyla pek arkadaşlıkta kurmayan kendi haline bir böksördür..Boksun saygın adamlarından olan Mendy Ripstein (Peter Falk) ise aynı hapishanededir ,kendisi çok yaşlıdır ve kendisine bakması için bir mahkum tutmuşlardır.Her 2 ayda bir olan boks maçları bir anda Monroenin gelmesiyle kimsenin kazanmasına imkân kalmaz.Bir süre sonra yıllar geçer ve Monroe gittikçe hapishane gururu olmaya başlar.Ve şimdi gardiyanların iznini alarak gizlice dövüşe hazırlık başlar ,artık büyük gün yaklaşmakta ve George Chambers ile Monroe Huthcensin karşı karşıya geleceği günü mahkumlar sabırsızlıkla beklemektedirler.


Devamını okuyun...>>

Oyuncular:Aydan TAş,Bülent Emrah Parlak,Burcu Gönder,Enginay Gültekin,Ersin Korkut,Ezgi Mola,Gülhan Tekin,Meral Yetil , Neşe Sayles,Önder Açıkbaş,Şevket Süha Tezel Umut,KurtAyça Erturan,Ayşegül Akdemir,Banu Başeren,Büşra Pekin,Ceyhun Fersoy,
Dilek Yorulmaz,Emre Canpolat,Eser Yenenler,Gülsüm Alkan,Metin Keçeci,Murat Eken,Özge O'Neill,Özlem Evran,Şahin Irmak,Zeynep Ender İge,Gizem Tuğral,Hamdi Kahraman,Metin Yıldız,Nazmi Kahraman,Pelin Öztekin






Devamını okuyun...>>

Yönetmen: Steve Shimek
Tür: Aksiyon,Macera
Ülke: USA
Dil: İngilizce
Slogan: A Hero Becomes a Legend
Puan: 5.8/10 (46 oy)
Süre: USA:90 dk
Oyuncular (ilk 5): Newell Alexander, Erik Denton, Slate Holmgren, Adam Johnson, Brad Johnson







Devamını okuyun...>>

Tür : Dram / Bilim Kurgu / Uzay / Felaket
Gösterim Tarihi : 12 Aralık 2008
Yönetmen : Scott Derrickson
Senaryo : David Scarpa
Müzik : Tyler Bates
Yapım : 2008, ABD

Oyuncular:Keanu Reeves (Klaatu) , Jennifer Connelly (Helen) , Jaden Smith (Jacob) , Kathy Bates , John Cleese (Dr. Barnhardt)

Konusu:1951 yapımı bir bilimkurgu klasiği olan The Day the Earth Stood Still’in yeniden yapımı olan filmde, ünlü bilimci Dr. Helen Benson (Jennifer Connelly) kendisini, insanlığı dünyanın beklediği krize karşı uyarmak için gelen uzaylı Klaatu (Keanu Reeves) yüzyüze bulur.

Helen’in kontrolü dışındaki bir takım güç merciileri Klaatu’ya düşman gözüyle bakarlar ve dünya liderleriyle temasa geçmesini önlerler. Helen ve üvey oğlu Jacob (Jaden Smith) da Klaatu’nun “Dünya dostu” bir uzaylı olmasının ölümcül sonuçlar da verebileceğini farkederler.

Helen’in yapması gereken, dünyayı yok etmek için gelen bu varlığa dünyanın kurtarılmaya değer bir yer olduğunu göstermektir; fakat bunun için çok geç kalmış olabilir.

1951’de efsanevi yönetmen Robert Wise tarafından çekilen film, bilmkurgu severler, yazarlar ve film yapımcıları için bir klasik haline gelmişti. Uzay aracı ile Washington D.C.’ye inen, insan görünümündeki uzaylı Klaatu’nun insanlığı insanın ta kendisinin yol açtığı tehlikelerden korumak adına dünya liderlerini uyarmasını konu alan filmde Klaatu, dev robot bodyguard’ı Gort’un da yardımıyla kendisini hapsetmeye çalışan otoritelerden kaçmaktaydı.






Devamını okuyun...>>

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 5 Aralık 2008
Yönetmen : Cem Yılmaz , Ali Taner Baltacı
Senaryo : Cem Yılmaz
Yapım : 2008, Türkiye

Oyuncular:Cem Yılmaz (Arif) , Özge Özberk (Ceku) , Zafer Algöz , Ozan Güven , Nil Karaibrahimgil.Metin Keçeci
Ali Taner Baltacı ile Cem Yılmaz’ın yönettiği A.R.O.G: Bir Yontmataş Filmi, Fida Film – CMYLMZ Fikirsanat tarafından vizyona çıkarılıyor. A.R.O.G.’un “ilk 3 dakika”sının çekimleri İstanbul Film Stüdyolarında hazırlanan özel dekorlarda gerçekleşti.

Film Hakkında:Filmde kullanılan “yaratık” için Anima stüdyolarında pek çok sayıda maket çalışması yapıldı. Uzaktan kumanda ile hareketli hazırlanan yaratığın modellemesi ve üretimi toplam iki ay sürdü.

Filmde, G.O.R.A gezegeninde tutsak olan Arif’e büyük kin besleyen Komutan Logar, onu zaman makinesiyle bir milyon yıl öncesine gönderir. Taş Devri insanları, dinozorlar ve prehistorik kuşların yer aldığı komedide Arif’in yeni maceralarını izleyeceğiz.


















Devamını okuyun...>>

Cinema diziler

Search