Sinema izle , film izle : Cinetr

cinetr de sinema izle . Burada yüzlerce yerli ve yabancı filmi ücretsiz izleyin. indirmeden sinema izleme adresiniz.

Online sinema filmleri izleyebileceğiniz , indirmeden film izleyeceğiniz adresimize hoşgeldiniz. İyi seyirler
  • film izleme portalına hoşgeldiniz...

Banliyo 13 , Filmi Online izle

Posted by bilen kadın On 16:40 0 yorum

Aksiyn ve maceraya susayanlar için iyi bir film seçeneği sizinle.Filmin tamamını soluksuz izleyeceksiniz.
Film Hakkında:Yıl 2013...Fransız hükümeti şehrin en fakir ve suç oranı yüksek mahallerine karşı cözümü, bu mahallerin etrafına kalın duvarlar örmekte bulur. Duvarların icerisinde orman kanunu gecerlidir. Eski mahkum Leito (David Belle) mahallenin uyuşturucu çetesine ve onun lideri Taha Bermamud'a (Bibi Naceri) karşı savaş vermektedir. Damen (Cyril Raffaelli) ise başarılı bir sivil polistir.Taha'nın çetesi, yeni üretilmiş, tahrip gücü son derece yüksek bir bombayı çalar. Bölge 13 içerisinde bir yerde saklı olan bombanın patlamasına sadece 24 saat vardır. Bombayı bulmak Leito ve Damien'e kalmıştr. İkili bir yandan da Taha'nın çetesini yenmek zorundadır...







Devamını okuyun...>>

Düşes - Filmi Online izle - Full izle

Posted by bilen kadın On 16:13 0 yorum

En az Boleyn Kızı ayarında bir "Tarihi-entrika filmi" sizleri bekliyor.
Düşes filminin konusu kısaca şöyle: On sekizinci yüzyıl sonlarında geçen filmde, dönemin en güzel ve karizmatik kadınlarından olan Düşes Georgiana Cavendish (Keira Knightley) yaşadığı aşk, müsrifliği ve politikaya el atması sonucunda itibarını kaybeder. Devonshire Dükü ile evli olmasına rağmen Earl Grey ile aşk yaşaması, en iyi arkadaşı Leydi Bess Foster, kocası ve kendisi arasında karmaşık bir ilişkiye dönüşür.18 yy aristokrasisinin katı ve insanı zorlayıcı değerleri güzel sergilenmiş.ralph fiennesin kanında var soyluluık..britanya imparatorluğunu yaratan insanları anlama şansı buluyorsunuz..farklı açılardan bakılabilir.












Devamını okuyun...>>

Matrix Reloaded Full izle

Posted by bilen kadın On 14:43 0 yorum

Matrix serisinin en sevileni "Mtarix Reloadad".Film bilim kurgunun doruğuna çıkmayı başarmış ender filmlerden.Felsefi bir boyutu da olan filmi izleyemeyenler veya yeniden izlemek isteyenler için sizlerle paylaştık.İyi seyirler.

Neo ve Zion'un diğer isyancıları, Matrix'i dönüştürme çalışmalarına başlıyor. Neo'nun kendi gücünün ve misyonunun iyice farkına vardığı noktadan başlıyoruz filme. İlk filmde kendisini ve yoldaşlarını ajanların elinden kurtaran Neo, ikinci filmde bütün bir Zion şehrini ve sakinlerini kanatları altına almaya çalışacak.

Bunun için de, ulaşmak son derece güç olsa da, Anahtarcı'yı bulmaları gerekiyor. Bu durum ise düşmanlarına yenilerini de katacaktır. Kendisini kopyalayıp, kopyalarından bir ordu hazırlayan Ajan Smith'e İkizler de katılır.







Devamını okuyun...>>

Madagaskar 2 - Escape 2 Africa izle

Posted by bilen kadın On 04:43 0 yorum

Animasyon harikası bir film sizlerle.İzlemeyenin çok şey kaçıracağı eğlenceli bir film "Madagascar : Escape 2 Africa ".Keyifle izleyeceğiniz,sadece çocukların değil yetişkinlerin de müthiş keyif alacağı bir film sizlerle.
Filmin Öyküsü : New York hayvanat bahçesi sakinleri Aslan Alex, Zürafa Melman, Zebra Marty ve Hipopotam/ Suaygırı Gloria’nın maceraları “Madagascar 2” de ilk filmin sonunda kaldığı yerden devam ediyor. İlk filmde kahramanlarımız New York’tan Madagascar Adası’na gelmişti. “Madagascar 2” ise kahramanlarımızın Afrika macerasını konu alıyor.




CD 2





Devamını okuyun...>>

Venedik Taciri - Al Pacino Filmi izle

Posted by bilen kadın On 17:11 0 yorum

Al Pacino'nun son görev aldığı filmlerden birisi "Venedik Taciri" filmi..Zaten izlenmeye değer bir film olduğunu söylemek anlamsız oluyo Al Pacino da filmde olunca.Film Hakkında:Oyuncular
Al Pacino (Shylock) , Jeremy Irons (Antonio) , Joseph Fiennes (Bassanio)
Lynn Collins (Portia) , Zuleikha Robinson (Jessica) , Kris Marshall (Gratiano)
Charlie Cox (Lorenzo)

Filmin Hikayesi:
1700'lerin Venedik'inde, genç Bassanio güzeller güzeli Portia'nın kalbine giden yolu fethetmeye kararlıdır. Ama talibi çok olan bu genç hanımı elde etmek için çıkacağı yolculukta ona para lazımdır. Bunun üzerine tacir dostu Antonio'ya gider. Oysa iyi niyetli adam tüm parasını seyahatteki gemilerine bağlanmıştır.

Dostuna yardım etmeye kararlı olan Antonio, faizsiz borç verdiği için nefretini kazanmış olduğu Yahudi tefeci Shylock'a başvurmak zorunda kalır. İntikam vaktinin geldiğini anlayan Shylock belki de hayatında ilk kez faiz işletmeden borç vermeyi kabul eder ama eğer parayı zamanında geri alamazsa her gecikme için Antonio'nun etinden bir parça almak üzere anlaşır.

Shakespeare'in her yaştan okur için unutulmaz bir olay örgüsü sunan ve -her zaman olduğu gibi- insan ruhunda -karanlık kıyılarını da ihmal etmeksizin- başarıyla gezinen eserinden uyarlanan filmde Al Pacino ve Jeremy Irons gibi güçlü isimler var.










Devamını okuyun...>>

The librarian 3 -Efsane Avcısı 3 izle

Posted by bilen kadın On 16:57 0 yorum

Fantastik bir macera filmi sizi bekliyor. "The Librarian 3". İzlenme rekorları kıran filmi hala izlemediyseniz büyük bir hata.."Efsane Avcısı" serisinin 3. ve sonuncu filmi olan Film hakkında şunları söyleyebiliriz..

Flynn Carsen, Metropolitan Kütüphanesinde çalışan, müzede bulunan Excalibur Kılıcı , Torino Kefeni ve Nuhun Gemisi gibi tarihi ve mistik nesneleri korumakla görevli sıradan bir kütüphanecidir.Serinin Devam filminde yine macera ve mistik olaylar Flynn Carsen'i Beklemektedir...

























Devamını okuyun...>>

The Rock - Kaya Filmi - Full izle

Posted by bilen kadın On 16:41 0 yorum

Sinema tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı aksiyon filmi olarak gösteriliyor. Sean Connery filmde bir azılı ve çok zeki suçluyu canlandırıyor. Hapisten kaçması neredeyse imkansız.Nicolas Cage de başarılı bir polis rolünde.Akıllara durgunluk veren senaryosu ve oyuncularının performansıyla bir 1998 yapımı " Kült film" sizleri bekliyor. Tekrar tekrar izlenecek arşivlik bir film "The Rock" filmi.Cinetr iyi seyirler diler...




Devamını okuyun...>>

Komik bir animasyon filmi,komik olduğu kadar yaratıcı.izleyin görün..Sedace çocukların değil yetilkinlerin dekeyilfe izleyecekleri bir film sizleri bekliyor..(2005 yapımı bir animasyon filmi)
Gökyüzü yere düşüyor zannedip bütün kasabayı ayağa kaldırmasının üstünden bir sene geçmiştir ve civciv şimdi kasaba halkının güvenini tekrar kazanma yolları aramaktadır. Beyzbol takımına girmek atacağı ilk adım olur. Takımın başarıya ulaşmasındaki gayretleri ile eski günlerine yavaş yavaş döner.
Keyfi yerine gelen civcivin yeni macerası yine gökyüzünden sebeplidir. Bir uzaylının düşüşüne tanık olur fakat bu sırrını en yakın arkadaşlarından başka kimseyle paylaşmaz. Çünkü diğerlerinin bu kez onu gerçekten deli sanacağını düşünür. Kasaba halkının haberi olmadan civciv ve arkadaşları insanlığı uzaylılardan kurtarmaya karar verirler.








Devamını okuyun...>>

I Can't Think Straight (2007)-Film izle

Posted by bilen kadın On 10:20 0 yorum

Harika bayanlar,harika bir film.Oldukça duygusal bir film olduğu izleynlerin yorumu..
Yönetmen : Shamim Sarif
Tür : Dram / Duygusal
Özet : In theupper echelons of traditional Middle Eastern society, Reema and Omarprepare for the marriage of their daughter Tala…
Süre : İngiltere:80 dakika | Almanya:85 dakika (European Film Market)
Ülke : İngiltere
Dil : İngilizce
Oyuncular :
LisaRay, Sheetal Sheth, Antonia Frering, Dalip Tahil, Nina Wadia, ErnestIgnatius, Siddiqua Akhtar, Amber Rose Revah, Anya Lahiri, KimberlyJaraj, Sam Vincenti, Rez Kempton, Daud Shah, George Tardios, IshwarMaharaj

Göreneksel Ortadoğu toplumun üst basamaklarında, Reemave Ömer, onların kızı Tala’nın evliliğine hazırlıgını anlatan duygulsalfilm..
























Devamını okuyun...>>

The Lonely Hearts- Yalniz Kalpler izle

Posted by bilen kadın On 10:10 0 yorum

Salma Hayek ve Jonh Travolta!! Bu filmde iki Hollywood oyuncusunu bir arada izleyeceksiniz.1940’lı yılların sonunda Martha Beck ile Raymond Fernandez Amerika’da adı çıkmış “ Yalnız Kalpler katilleriydi.” Onların öldürücü silahı aslında çok basitti. Gazeteye kişisel ilan veriyor, ilana cevap veren terkedilmiş dul kadınlara ilk olarak Ray, kendisini seksi Latin aşığı olarak tanıtıyordu. Böylelikle tuzağa düşen bu kadınları hem dolandırıyor hem de öldürüyorlardı.

Ray ile Martha’nın tanışması ise ikisinin de hayatlarında önemli bir dönüm noktasıydı. Ray ve Martha birbirlerini görür görmez, aşık olmuş, bu ilişki ikisi için tutkulu bir aşka ve kolay kazanılan paraya dönüşmüştü....
























Devamını okuyun...>>

Despero izle , Animasyon Filmi izle

Posted by bilen kadın On 00:03 0 yorum

Arkadaşlar yepyeni bir animasyon filmi izlemeye hazır mıyıız?Bol kahkaha ile izleyeceksiniz.Sakın sadece "Çocuk Filmi" olarak görmeyin..Yetişkinlere de hitap ediyor...Türkçe Dublajlı olarak izleyebilirsiniz.

Tür : Macera / Komedi / Animasyon
Gösterim Tarihi : 23 Ocak 2009
Yönetmen : Sam Fell Robert Stevenhagen
Senaryo : Will McRobb , Gary Ross , Chris Viscardi , Kate DiCamillo (Kitap)
Yapım : 2008, İngiltere / ABD , 100 dk.

Seslendirenler : Matthew Broderick (Despereaux) , Dustin Hoffman ( Roscuro) , Emma Watson ( Princess Pea) , Tracey Ullman (Miggery Sow) , Kevin Kline (Andre) , William H. Macy ( Lester) , Stanley Tucci (Boldo)
Küçücük bedeni ve kocaman kulaklarıyla gözleri açık doğan Despereaux, diğer farelerin aksine bıçaktan ve kediden korkmayacak kadar cesur ve hayalleri büyük olan bir faredir.

Kendini bir centilmen olarak tanıtan ve macera dolu hikayeleri okumayı öğrenen Despereaux, kendi dünyasının dışını da keşfetmek ister ve bir insan olan Prenses Pea ile arkadaş olur.

Sonunda diğerleri onun yaptıklarından dolayı başlarına bela olacağından korkar ve Despereaux kendi dünyasından sürgün edilir. O da onu beladan kurtaran ve onun gibi dışlanmış kedi Roscuro ile arkadaş olur. Despereaux’un daha okuduğu hikayelerdeki gibi yaşayacak bir hayatı vardır.





Devamını okuyun...>>

Tatli Cadi - Nicole Kidman izle

Posted by bilen kadın On 17:05 0 yorum

Nicole Kidman'ın komedi filmlerindeki performansını merak eden hayranları için güzel bir fırsat.Film romantik-komedi şeklinde bir tür...Güzel oyuncu sizleri şahane oyunculuğuyla büyülemeye devam ediyor.Yıllanmış şarap tadında bir aktris..Mysinema iyi seyirler diler..



Büyük Ekran İzleyin



Büyük Ekran İzleyin






Devamını okuyun...>>

Hizli ve öfkeli 4-Full izle

Posted by bilen kadın On 08:11 0 yorum

Vin Diesel'in başrolde oynadığı "Tokyo Drift" serisinin 4. ve son çekilen filmi...
Bu serinin hayranlarının oleey şeklinde nidalarını duyuyor gibiyim. Konuyu sevmeseniz bile sırf arabaları görmek ve motor sesini duymak için bile bakılması gereken bir seri olan Hızlı ve Öfkeli’nin 4. filmi çekilmesi aslında o kadar şaşırtıcı değil. Bu serinin en iyi filmi ilki olsa da, diğerleri vasatı aşamıyor bence. Özellikle 3. film sanırım sırf iş olsun diye çekilmiş, o derece kötü. Ama bu 4. filmden umutluyuz çünkü esas kadro filme geri dönüyor. Film esasen Tokyo Drift’deki olaylar yaşanmadan önceki zamanı anlatıyor ve filmin en çekici noktası ilk filmdeki oyuncuların geri dönmüş olması. İlk filmin başrol oyuncuları; Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez bu filmle beraber Hızlı ve Öfkeli’ye geri dönüyor. Ayrıca Tokyo Drift’de Han rolündeki Sung Kang da 4. filmde yer alıyormuş.












Devamını okuyun...>>

Çocukların ve yetişkinlerin keyifle izleyecekleri bir aile filmi..2009 yılının en sevilen Animasyon filmlerinden birisi "Koraline ve Gizli dünya"...
Coraline,yeni evlerinden çok sıkılan küçük bir kızın evlerinde bulduğu gizemlibir kapıyla birlikte alternatif bir dünyaya adım atmasını konuediniyor. Bu dünyada kendisini farklı bir anne, farklı bir baba ve yenibir yaşam beklemektedir…

Fantastik sanatların usta ismi NeilGaiman’ın sinema serüveni tüm hızıyla devam ediyor. İngiliz sanatçınınCoraline isimli kitabından uyarlanan animasyonun yönetmenliğini HenrySelick üstlendi.Tür : Fantastik / Animasyon / Aile
Gösterim Tarihi : 15 Mayıs 2009
Yönetmen : Henry Selick
Senaryo : Henry Selick , Neil Gaiman (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Pete Kozachik
Yapım : 2009, ABD , 101 dk.












Devamını okuyun...>>

Harry Potter filminin hayranlarının keyifle izleyecekleri bir film.film bir ev hanımının yazdığı aynı adlı romandan sinema perdesine uyarlandı,çok geçmeden milyonlarca hayran kitlesini yakaladı...
Büyücü anne ve babasının gizemli bir şekilde ölümünden sonra Harry Potter, kendisine siğıntı gibi davranan akrabaları ile yaşamaya başlamıştır. Annesinin ve babasının trafik kazasında öldüğünü sanmakta ve hiç bir gerçeği bilmemektedir. 11. yaş gününde bir baykuş Harry'e yeşil renkte yazılmış bir mektup getirir. Evdekiler tarafından imha edilen mektup daha sonraki günlerde de getirilmeye devam eder fakat Harry bir türlü mektubu okuyamamaktadır. Bu sıra dışı olaylardan kurtulmak için kırsal mekanda bulunan bir eve bile taşınılır. Bir zaman sonra Hagrit adında bir dev eve gelerek Harry'e gerçeği anlatır. O'nun bir büyücü olduğunu ve Büyücü Okulundan burs kazandığını ifade eder. Buna inanamayan Harry zamanla yaşadığı farklılıklardan yola çıkarak okula gitmeye karar verir.










Devamını okuyun...>>

Franklyn filmi,indirmeden film izle

Posted by bilen kadın On 15:58 0 yorum

Duygusal bir film,duygusal o9lduğu kadar fantatik,heyecan verici...Franklyn filmi 2008 yapımı yeni bir film.film hakkında biraz bahsedersek...
Eva Green (Emilia) , Bernard Hill (Esser) , Ryan Phillippe (Preest) , Sam Riley (Milo)
İki paralel dünyada geçen futuristik bir yapım olan Franklyn, kendini kaybetmiş dört insanın kesişen hikayesini anlatıyor.

Günümüz Londra’sı ve gelecekteki Meanwhile isimli hayali metropolde geçen öyküde, Londra’da oğlunu arayan Körfez Savaşı gazisi Esser, sokaklarda intikam peşinde dolanan maskeli dedektif Preest, ölüm üzerine eserler üreten sanat öğrencisi Emilia ve çaresizce gerçek aşkı arayan otuzlu yaşlardaki Milo’nun hayatları, bir kurşun sonucu yaşanan patlamayla tamamen değişiyor.

Gerald McMorrow’un ilk uzun metraj filmi Franklyn, sunduğu distoptik ve karanlık atmosferle ilgi çekici bir fantastik yapım vaat ediyor. İlk gösterimini Londra Film Festivali’nde yapan film, ülkemizde If İstanbul 2009 kapsamında izleyiciyle buluşuyor.













Devamını okuyun...>>

Filmin Türü: Animasyon / Macera / Komedi
Yönetmeni: Mike Nawrocki
Senaryosu: Phil Vischer
Müziği: Kurt Heinecke
Yapımı: 2008, ABD , 85 dk.
gün geçmiyor ki bir animasyon harikası film yapılmasın.Kahkahalara boğulacağını,genç yaşlı demeden izleyeceğiniz fantastik bir komedi filmi sizlerle :SEVİMLİ KORSANLAR!!
MySinema iyi seyirler diler...







Devamını okuyun...>>

Erotik Sinema,Belgesel izle

Posted by bilen kadın On 05:02 0 yorum

Erotizmin tarihi hakkında bilginiz var mı? Yoksa sadece zevk olarak mı görüyorsunuz?
Erken Dönem Erotik Sinema Tarihi, sinema kamerasının icadıyla birlikte, o güne kadar insan bilincinde saklı ve bastırılmış tüm cinsel kurgu ve fantezileri, varolan tabuları yıkarak hayal perdesine yansıtmasının ilginç tarihsel serüvenini sunuyor.Erotik film koleksiyonlarının pornografi sınırlarını zorlayan, bilinmeyen ilk örneklerine ve 1900'lerin başındaki cinsellik anlayışı ve estetiği üzerine derinlemesine eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor...Sessiz sinema dönemin cinselliği ele alan amatör filmlerinden, cinselliği metalaştıran ve pazarlayan milyonlarca dolarlık bir pornografi endüstrisine dönüşümün öyküsü anlatılıyor...






Devamını okuyun...>>

Aşk Kanatlandirir - Film izle

Posted by bilen kadın On 02:26 0 yorum

Bir Western filmi izlemeye ne dersiniz?Tadı damağınızda kalacak güzle bir aşk öyküsü anlatılıyor bu filmde...
Yönetmen : Lou Diamond Phillips
Tür : Western
Ülke : ABD
Dil : İngilizce
Oyuncular :
AnnaliseBasso, John Bishop, Jordan Bridges, Erin Cottrell, Haylie Duff, PatrickDuffy, Andy Scott Harris, Sarah Jones, Cloris Leachman, Lou DiamondPhillips, Mary-Jessica Pitts, Kevin Scott Richardson, Bonnie Root












Devamını okuyun...>>

Seven Pounds-Yedi Yaşam-Will Smith izle

Posted by bilen kadın On 16:12 0 yorum


Will Smith efsanesinin hayranları için anlamlı bir film...
Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 13 Mart 2009
Yönetmen : Gabriele Muccino
Senaryo : Grant Nieporte
Yapım : 2008, ABD , 123 dk.

Oyuncular

WillSmith (Ben Thomas) , Woody Harrelson ( Ezra Turner) , Michael Ealy(Ben in Kardeşi) , Barry Pepper ( Dan) , Elpidia Carrillo (ConnieTepos) , Rosario Dawson (Emily Posa)
İzleyiciyi avucuna alan birgizem ve şaşırtıcı bir aşk öyküsü sunan Seven Pounds/Yedi Yaşam hayatve ölüm, pişmanlık ve bağışlama, yabancılar ve dostluk, aşk ve kefaretüzerine kışkırtıcı sorular soruyor ve insanların kaderlerini şaşırtıcıbiçimde birbirine bağlayan şeyleri takip ediyor.

Her şey yediisimden oluşan bir listeyle başlıyor: Ben Thomas, Holly Apelgren,Connie Tepos, George Ristuccia, Nicholas Adams, Ezra Turner ve EmilyPosa. Tek ortak noktaları, her birinin bir dönüm noktasına ulaşmış veumutsuz derecede –maddi, manevi ya da tıbbi—yardıma muhtaç olmalarıdır.

Hiçbiri,Ben’in kefaret planını uygulamak için her birini teker tekerseçtiğinden haberdar değildir. Ama hayat dolu bir kalp hastası olanEmily Rosa (Rosario Dawson), Ben’in olanaksız sandığı bir şey yaparakplanın gidişatını değiştirir: Yakınlaştığı Ben’in dünyaya bakışınıaltüst eder.















Devamını okuyun...>>

Korku filmi severler için seçtiğimiz yeni ve epey sağlam bir film..2009 yılında vizyona giren ve baz şehirlerde hala vizyona girmemiş bir korku filmi..


Doğmamış - The Unborn (2009) Tr Dublaj

Tür : Gerilim / Korku
Gösterim Tarihi : 9 Ocak 2009
Yönetmen : David S. Goyer
Senaryo : David S. Goyer
Görüntü Yönetmeni : James Hawkinson
Yapım : 2009, ABD

Oyuncular

OdetteYustman (Casey Beldon) , Gary Oldman (Rabbi Sendak) , CamGigandet (MarkHardigan) , Meagan Good (Romy) , Jane Alexander (SofiKozma) , IdrisElba (Arthur Wyndham)
Ölmüş bir insanın ruhu bazenşeytanla öyle içlidışlıdır ki, cennete girmesine izinverilmez. İki dünya arasındasonsuza kadar sıkışıp kalan böylebir ruh, çaresizlikiçinde vücuduna yerleşebileceğiyeni bir beden arar. Kimizaman bunu başarır da…











Devamını okuyun...>>

Vali filminin usta oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'ndan başarılı bir performans daha..Tarihimizle yüzleşmenin tam zamanı olduğunu düşünen izleyicilerimizin keyifle izleyecekleri bir film...Cinetr iyi seyirler diler...
Tür : Savaş / Dram
Gösterim Tarihi : 22 Aralık 2006
Yönetmen : Semir Aslanyürek
Senaryo : Semir Aslanyürek
Görüntü Yönetmeni : Eyüp Boz
Yapım : 2006, Türkiye











Devamını okuyun...>>

Mehmet Ali Erbil'in seslendirmesini yaptığı ve Shrek serilerinden daha çok seyirci bulan film tam bir animasyon harikası diyebiliriz..

Kanatlı bir bebek dinozorun, sevimli arkadaşıyla okyanusun ortasındaki adada geçen maceraları anlatmaktadır. Kuş beyinli bir dinozor avcısının ortaya çıkması ve dinozorları lüks yatında tutsak etmek için hain planlar kurmasıyla herşey değişir. Avcı, sevimli dinozor ve arkadaşlarını yakalamaya çalışırken sürpriz biçimde ortaya çıkacak hayaletlerden habersizdir.
Kanatlı bir bebek dinozorun, sevimli arkadaşıyla okyanusun ortasındaki adada geçen maceraları anlatmaktadır. Kuş beyinli bir dinozor avcısının ortaya çıkması ve dinozorları lüks yatında tutsak etmek için hain planlar kurmasıyla herşey değişir. Avcı, sevimli dinozor ve arkadaşlarını yakalamaya çalışırken sürpriz biçimde ortaya çıkacak hayaletlerden habersizdir.





Devamını okuyun...>>

Yüzüklerin efendisi üçlemesinin ikinci filmi olan ve yüzlerce milyon dolara malolan bir sinema efsanesi "Yüzüklerin Efendisi: İki Kule (The Two Towers)" filmi..Gelmiş geçmiş en iyi görsel efektlerin bu üçlemede olduğu kabul ediliyor. The Lord of the Rings romanından sinema perdesine uyarlanan film hala izlenme rekorları kırıyor.Hala izlemediyseniz Cinetr sizler için sunuyor.
Film Hakkında:İki kule, Emyn Muil tepelerinde başlar. Yollarını kaybetmiş Hobbitler, Frodo ve Sam, esrarengiz Gollum’un kendilerini takip ettiğini farkederler ve onu kıskıvrak yakalarlar. Bir zamanlar bir Hobit olan ve beş yüz yıl sahip olduğu Yüzük tarafından bozulup bir yaratığa, dönüştürülen Gollum, kendisini serbest bırakmaları karşılığında, Hobbitleri Mordor’un Kara Kapıları’na götürmeye söz verir. Sam, bu yeni yol arkadaşına güvenmemektedir. Frodo ise bir zamanlar kendisi gibi bu yüzüğü taşıyan Gollum’a acımaktadır.








Devamını okuyun...>>

Cinetr izleyicilerinin yoğun isteği üzerine "Benim Yıldızlarım" filmini yayınladı..Filmi izleyemeyenler için film hakkında biraz bahsedecek olursak:
Üç güzel aktrisin de bir numaralı hayranı olan Robert, Paris’ in entanınmış ajansında temizlikçi olmasından faydalanarak bayanlarınkariyerlerini incelemektedir. Sonrasında bu bilgiler sayesinde
aktrislerin çalışma saatlerini değiştirip erkek arkadaşlarından ayrılmalarına
sebep olmaya ve genel anlamda hayatlarına karışmaya başlar. Bir tesadüf eseri aynı filmde
rol almaya başlayan bayanlar Robert’ e karşı birleşirler…







Devamını okuyun...>>

Plague Town-Plague Kasabasi Film izle

Posted by bilen kadın On 02:28 0 yorum

Korkmaya hazır mısınız? 2009 yapımı kanınızı donduracak bir film Plague Kasabası...
Film Hakkında:Yapım:2009- ABD
Tür:Gerilim, Korku
Yönetmen:David Gregory
Senaryo:John Cregan, David Gregory
Yapımcı:Eric Presley, Greg Newman, Derek Curl, Malik B. Ali, Hamza Ali, Badie Ali
Görüntü Yönetmeni:Brian Rigney Hubbard
Müzik:Mark Raskin






Devamını okuyun...>>

Sizleri harika bir vizyon animasyon filmi bekliyor.En az Buz DEvri kadar eğlenceli,en az onun kadar komik bir Animasyon filmi:Missing Lynx...
Genç, yaşlı, çoluk çocuk demeden herkesin keyifle izleyeceğinden eminiz iyi seyirler...



Yapım: 2008 ~ İspanya
Tür: Animasyon, Komedi
Yönetmen: Manuel Sicilia, Raul Garcia
Süre: 1 saat 37 dk










Devamını okuyun...>>

And A Warm Heart Filmi izle Vizyon izle

Posted by bilen kadın On 01:57 0 yorum

Politik öğelerin de bulunduğu bir film...
Filmin Adı: And A Warm Heart ( Türkçe Altyazı )

Film Hakkında: And A Warm Heart - Serce Na Dloni Filminin Konusu : ''Polonya oligarşisinin, zenginlik ve güç hevesiyle yolsuzluğa bulaşmış bir temsilcisi, ciddi bir kalp hastalığı olduğunu keşfeder. Onu kurtaracak tek şey bir kalp naklidir. Hastanede rastlantı sonucu genç bir adamla tanışır; adam işini kaybettikten ve aşk hayatında da hayal kırıklığına uğradıktan sonra yaşama arzusunu kaybetmiştir. Dolayısıyla bu potansiyel intihar vakası onun için mükemmel bir donör olacaktır, ama öteki dünyaya geçmesi için biraz yardıma ihtiyacı vardır.''















Devamını okuyun...>>

Korkusuz (Fearless) Filmi izle

Posted by bilen kadın On 00:44 0 yorum





Sizleri harika bir Jet Li filmi bekliyor..Saniye saniye aksiyonu damarlarınızda hissedeceksiniz..Jet Li'nin o eşsiz dövüş teknikleriyle zenginleştirdiği film gerçekten başarılı bulundu...


Tür : Dram / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 4 Ağustos 2006
Yönetmen : Ronny Yu
Senaryo : Chris Chow , Christine To
Görüntü Yönetmeni : Hang-Sang Poon
Müzik : Shigeru Umebayashi
Yapım : 2006, Hong-Kong / ABD , 103 dk.
Oyuncular:Jet Li (Huo Yuan Jia) , Nakamura Shido (Anno Tanaka) , Michelle Yeoh (Miss Yang) , Collin Chou (Hua Yuan Jia'nın babası) , Nathan Jones (Hercules O'Brien) , Betty Sun (Yueci) , Dong Yong (Nong Jinsun) , Bao Qijing , Masado Harada (Bay Mita)








Sinema izle

Devamını okuyun...>>

Melissa P. Online Sinema izle

Posted by bilen kadın On 00:39 0 yorum

Film tanıtımı: Melissa P.'nin çok satan kitabı "Yatmadan önce yüz darbe fırçası" ndan esinlenen film 16 yaşında bir genç kızın cinselliği keşfetme sürecini ele almaktadır. Sicilyalı, masum ve kırılgan Melissa'nın ailesi ile iletişim sorunu vardır. Babası sürekli seyahat etmektedri ve annesi de kızıyla yeterince ilgilenmemektedir. Yaşadığı yalnızlık hissini gidermek için cinselliğin ön planda olduğu bir dünyada seyir etmeye başlar.









Devamını okuyun...>>

Dünyanin Durduğu Gün Filmi

Posted by bilen kadın On 13:06 0 yorum

Keanu Reeves'den şapka çıkarılacak yeni bir performas daha Cinetr seyircisiyle buluştu.Nereden geldiği belli olmayan bir tehdit ile birlikte dünyanın sonu mu gelecek? YOksa insanlara yönelik bir tehdit mi var??Her saniyesini soluk soluğa izleyeceğiniz bir film sizi bekliyor...

Film Hakkında:Washington D.C'de sıradan bir gün yaşanırken,içinde uzaylı Klaatu ve onun birçok güce sahip robotu Gort'u taşıyan bir UFO şehrin tam ortasına iniş yapar.UFO'nun içinde çıkan Klaatu ve Gort,yeryüzüne barış getirmek için görevlendirilmişlerdir.Ancak gezegenler arası bir barış için belki de yeryüzünü yok olması gerekmektedir.Klaatu,yeryüzü için hala umut olduğunu düşünürken,ordu tarafından yok edilir.Bu nedenle robotu Gort,daha sert ve agresif tedbirler almak zorunda kalır.Filmde Reeves Klaatu'yu canlandırırken,Jennifer Connelly ise onun yeryüzünde tanışacağı bilim insanlarından Helen Benson'ı oynuyor.











2.Kısım:





Devamını okuyun...>>

Kabadayı Film izle Yerli Film izle

Posted by bilen kadın On 12:59 0 yorum

Film son yıllarda yapılan en başarılı yerli filmlerin başını çekiyor.Gerek senaryosu,gerek oyuncuların performansı,gerekse finali ile bir kült film oldu.Şener Şen ile Kenan İmirzalıoğlu'nun dört dörtlük performans sergilediği filmi hala izleyemeyen varsa tekrar düşünün deriz.CineTr iyi seyirler diler...










Devamını okuyun...>>

Karayip Korsanları 1-Sinema izle

Posted by bilen kadın On 12:54 0 yorum

Johnny Depp'in başrollerini Orlando Bloom ile paylaştıklar ve yüzlerce milyon dolar hasılat elde eden film Aksiyon-Macera ve komedi öğelerini içinde barındıran enfes bir yapım..Macera tutkunlarının soluk soluğa izleyecekleri "Pirates of Caribbean=Siyah İncinin Laneti" Cİnetr izleyicileriyle buluştu.İyi Seyirler dileriz...













Devamını okuyun...>>

Eş Değiştirenler Film izle

Posted by bilen kadın On 08:36 0 yorum

Sizlere gerçek bir film sundur."Swingers"!!
Filmimiz Diana ve kocası Jullian ile onların eş değiştirirken yaşadıkları deneyimi anlatmaktadır. Diana'nın kendine güveni olmayan yapısına rağmen o ve kocası Julian bir başka çift ile cinsel bir deneyim yaşamaya karar verirler. İnternette çok deneyimli Alex ve Timno'nun karşılık verdiği bir ilan yayınlar.Diana biraz gergindir. Kendine aşırı güvenen ve aşırı derecede seksi Alex ile tanışınca gerilimi bir kat daha artar. Heyacan ile yanıp tutuşan Julian'ın tam aksine Timo ilgisiz görünmektedir. Ancak akşam olduğunda ve cinsel arayışlar su yüzüne çıktığında, Timo'nun en baştan beri çizdiği portredeki duyarsızlığın pekte gerçeği yansıtmadığı, diğer yandan Diana'nın gizli gücü ortaya çıkar.Hollandalı eş değiştirenler topluluğunca kaçırılmaması gereken bir film olarak adlandırılan "Swinger-Eş Değiştirenler, " Hollanda'da olduğu gibi Almanya ve Belçika basınından da olumlu eleştiriler aldı ..




















Devamını okuyun...>>

The Godfather-Baba izle

Posted by bilen kadın On 08:06 0 yorum

the Godfather üçlemesinin ilk filmi Cinetr izleyicilerinin yoğun isteği üzerine sizlerle..Al Pacino 'nun oyunculuğunu konuşturduğu muazzam bir sinema efsanesi sizlerle..İzlerken hem duygulanacak,hem kızacak,hem de eğleneceksiniz..İyi Seyirler...







Devamını okuyun...>>

Son Durak 3 izle

Posted by bilen kadın On 06:58 0 yorum


Kadere inanır mısınız? İnsanların başlarına o denli olaylar geliyor ki şoke olmamak mümkün değil.Son Dura 3 ( Final Destination 3) filmi serinin en başarılı bölümü olarak görülüyor.Aklınızın duracağı inanılmaz sahnelerle donatılmış bir Son Durak serisi sizleri bekliyor.Cinetr iyi seyirler diler...





Devamını okuyun...>>

Telekiz-Yeşilçam filmleri izle

Posted by bilen kadın On 16:58 0 yorum

Yeşilçam severlerin hoşlarına gidecek güzel bir film sizleri bekliyor.Cinetr iyi seyirler diler...












Devamını okuyun...>>

Julia Roberts-özel Bir Kadın

Posted by bilen kadın On 10:48 0 yorum

Sizlere "Kült" haline gelmiş bir Romantik-Komedi filmi sunduk.Bir ikili birbirlerine ancak bu kadar yakışabilirler..Sinemanın asi yakışıklısı Richard Gere ile Hollywood un dilberi Julia Robert bu filmde buluştular..Hollywood'un neden son zamanlarda eleştirildiğini biliyorsunuzdur galiba..Bu denli kaliteli filmler artık yapılamıyor..En az Melekler Şehri kadar sevilen bir film sizleri bekliyor...Bu film kesinlikle kaçmaz...İyi seyirler...






CD2

CD3



Devamını okuyun...>>

Son Osmanli Yandim Ali izle

Posted by bilen kadın On 10:41 0 yorum

Kenan İmirzalioğlunun Cansu Dere ile başrollerini oynadıkları,bir çizgi romandan uyarlanmış hoş bir film...Film Osmanlı devletinin son yıllarına de değinerek tarihi canlı canlı yaşamamızı sağlıyor.Son derece başarılı bir yapım olduğu sinema eleştirmenlerinin de gözünden kaçmamış olmalı ki tam puan aldı..CİneTr iyi seyirler diler....












Devamını okuyun...>>

Takva-Dini Filmler izle

Posted by bilen kadın On 10:36 0 yorum

Ödüllü bir sinema efsanesi sizi bekliyor..Erkan Can ile Güven Kıraç 'ın başrollerini paylaştıkları bir film Takva...Filmde Erkan Can dinine bağlı sade bir vatandaşken yolundan saptırılıp bir cemaatin içine sürükleniyor.Türkiye'nin gerçeklerini tüm çıplaklığıyla göreceğiniz,tekrar tekrar izlemekten sıkılmayacağınız bir film sizi bekliyor...CİneTr iyi seyirler diler...





Devamını okuyun...>>

Bekarliğa Veda Partisi 2 izle

Posted by bilen kadın On 18:49 0 yorum

Gençlik!! Herkesin kesinlikle izlemesi gereken fantastik bir komedi filmi sizi bekliyor.gülmekten yarılacaksınız..Amerikan Pie serisi kadar komik,bir o kadar müstehcen bir film sizleri bekliyor..Cinetr sizlere gülme garantili bir film sundu..İyi Seyirler...












Devamını okuyun...>>

Mumya Evi izle-Korku izle

Posted by bilen kadın On 18:31 0 yorum

Elisha Cuthbert isimli enfes aktrisin oynadığı bir film...Korkmaya hazır mısınız? Aklınız duracak,dizlerinizin bağı çözülecek..Kelimenin tam manasıyla "Hastaca bir film".. Mumya evi sıradan korku filmleri gibi başlayıp,gerilimin aksimum noktaya ulaştığı bir korku filmi.Senaryosu da Hollwood sinema eleştirmenlerince hayli tutuldu.Eğer hala Mumya Evi 'in izlemedim diyorsanız işte size o film...CİneTr iyi Seyirler...








Mumya Evi



Devamını okuyun...>>

Beynelmilel - Cinetr

Posted by bilen kadın On 18:24 0 yorum

Özgü Namal'ın Cezmi Baskın ile beraber başrollerini paylaştıkları "Beynelmilel" filmi kelimenin tam anlamıyla eşsiz bir senaryo.Filmde o kadar traji-komik olaylkar oluyor ki,takip etmekte epey bir zorlanacaksınız.Hele filmin sonu inanılmaz derecede hüzünlü.Filmde siyasi bir eleştiri hakim.Sinema eleştirmenlerince de tam not almayı başarmış bir film sizleri bekliyor.Cİnetr İyi Seyirler diler...











Devamını okuyun...>>

Cinema diziler

Search