Sinema izle , film izle : Cinetr

cinetr de sinema izle . Burada yüzlerce yerli ve yabancı filmi ücretsiz izleyin. indirmeden sinema izleme adresiniz.

Online sinema filmleri izleyebileceğiniz , indirmeden film izleyeceğiniz adresimize hoşgeldiniz. İyi seyirler
  • film izleme portalına hoşgeldiniz...

Meleğin Sırları Cinetr izle Full

Posted by bilen kadın On 10:45 0 yorum

Sizlere vizyona girmemiş bir filmin tamamını hemde HD kalitede sunduk değerli CineTr izleyicileri...
Yapımcılığını uniCvision ve Kenan Production’ın üstlendiği Amerika'da çekilen Türk yapımı Meleğin Sırları (Broken Angel) adlı film yakında gösterime giriyor.

Başrolünde Yabancı Damat dizisiyle tanınan Nehir Erdoğan’ın yer aldığı Meleğin Sırları (Broken Angel), çekimleri Hollywood’da gerçekleştirilen ilk Türk-Amerikan filmi olma özelliği taşıyor. Film, Amerika'da yaşayan Türk yazar Tülay Pırlant’ın 'Rüzgarlı Şehir' isimli kitabından esinlenerek Leslie Büyüktürkoğlu'nun tarafından hazırlandı.

İngilizce öğrenmek amacıyla ABD'ye gelen 'Ebru' adlı Türk kızının başından geçenleri konu alan filmde Nehir Erdoğan'a Türk oyuncular Nilüfer Açıkalın ve Ayşe Nil Şamlıoğlu eşlik ediyor. Amerikan sinemasından ise 'The Shield' dizisiyle tanınan Jay Karnes,'Starship Troopers' filmiyle zirveye çıkan Patrick Muldoon, ve Asteroid filmin ana karakterlerinden Zachary Charles oynuyor.

Yönetmenliğini ABD'de yaşayan Ankara Devlet Tiyatrosu eski sanatçılarından Aclan Büyüktürkoğlu’nun yaptığı filmde annesi tarafından ABD’ye gönderilen Ebru (Nehir Erdoğan), oradaki hayatın Amerikan dizilerindeki gibi olmadığını fark ediyor. Ebru'nun başına birçok kötü olay gelirken Rusty adında işitme engelli bir sanatçı onu bu kötülüklerden korumaya çalışıyor. Film, Hollywood dizilerinde gördüğü ABD'de yaşamak üzere Los Angeles'a gelen genç bir kızın, hayat şartlarının aslında göründüğü kadar kolay olmadığı ve yaşadığı zorlukları anlatıyor.











0 Response for the "Meleğin Sırları Cinetr izle Full"

Yorum Gönder

Cinema diziler

Search