Sinema izle , film izle : Cinetr

cinetr de sinema izle . Burada yüzlerce yerli ve yabancı filmi ücretsiz izleyin. indirmeden sinema izleme adresiniz.

Online sinema filmleri izleyebileceğiniz , indirmeden film izleyeceğiniz adresimize hoşgeldiniz. İyi seyirler
  • film izleme portalına hoşgeldiniz...

Venedik Taciri - Al Pacino Filmi izle

Posted by bilen kadın On 17:11 0 yorum

Al Pacino'nun son görev aldığı filmlerden birisi "Venedik Taciri" filmi..Zaten izlenmeye değer bir film olduğunu söylemek anlamsız oluyo Al Pacino da filmde olunca.Film Hakkında:Oyuncular
Al Pacino (Shylock) , Jeremy Irons (Antonio) , Joseph Fiennes (Bassanio)
Lynn Collins (Portia) , Zuleikha Robinson (Jessica) , Kris Marshall (Gratiano)
Charlie Cox (Lorenzo)

Filmin Hikayesi:
1700'lerin Venedik'inde, genç Bassanio güzeller güzeli Portia'nın kalbine giden yolu fethetmeye kararlıdır. Ama talibi çok olan bu genç hanımı elde etmek için çıkacağı yolculukta ona para lazımdır. Bunun üzerine tacir dostu Antonio'ya gider. Oysa iyi niyetli adam tüm parasını seyahatteki gemilerine bağlanmıştır.

Dostuna yardım etmeye kararlı olan Antonio, faizsiz borç verdiği için nefretini kazanmış olduğu Yahudi tefeci Shylock'a başvurmak zorunda kalır. İntikam vaktinin geldiğini anlayan Shylock belki de hayatında ilk kez faiz işletmeden borç vermeyi kabul eder ama eğer parayı zamanında geri alamazsa her gecikme için Antonio'nun etinden bir parça almak üzere anlaşır.

Shakespeare'in her yaştan okur için unutulmaz bir olay örgüsü sunan ve -her zaman olduğu gibi- insan ruhunda -karanlık kıyılarını da ihmal etmeksizin- başarıyla gezinen eserinden uyarlanan filmde Al Pacino ve Jeremy Irons gibi güçlü isimler var.









0 Response for the "Venedik Taciri - Al Pacino Filmi izle"

Yorum Gönder

Cinema diziler

Search